Azam jadi pendidik berdedikasi - Mohd Khairul Amrie, atlet ragbi - Law, Kai Wei (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 9 Jan – Atlet Ragbi, Mohd Khairul Amrie Jafree, 26, memperoleh Bacelor Pendidikan (Pendidikan Jasmani), Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP) pada Majlis Konvokesyen ke-44 Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini.