Pensyarah FBMK UPM Terima Anugerah Mauritius - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
MAURITIUS, 27 Nov – Pensyarah Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Paramasivam Muthusamy dikurnia anugerah ‘Mauritius Achievement Award’ melalui penghasilan buku bertajuk ‘Mauritius Tamils : Language-Culture-Society’.