UPM anjur Bulan Kesedaran Kampus Inklusif OKU - Muslim, Marlinah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 5 Dis - Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Sambutan Bulan Kesedaran Kampus Inklusif OKU UPM 2021 dari 1 hingga 31 Disember 2021.