Pensyarah UPM terima Geran Anugerah Merdeka 2021 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
UALA LUMPUR, 26 Nov – Pensyarah Kanan di Jabatan Pengajian Klinikal Veterinar, Fakulti Perubatan Veterinar (FPV), Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Wan Nor Fitri Wan Jaafar menerima Geran Anugerah Merdeka bagi Penempatan Antarabangsa (MAGIA) edisi ke-8 (2021).