Inovasi Adaptive Wear rangkul ‘Outstanding Innovation Awards’, Anugerah Emas pada MTE 2021 - Ismail, Nor Azizah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 2 Nov – Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) merangkul Outstanding Innovation Awards dan Anugerah Emas di Malaysia Technology Expo (MTE 2021): Sustainable Development Goals (SDG) International Innovation Awards, baru-baru ini.