UPM sertai pameran reruai patriotik Sambutan Bulan Kebangsaan, Kibar Jalur Gemilang KPT - Tamim, Adidi (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
PUTRAJAYA, 6 Ogos - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah terpilih di antara beberapa buah universiti di sekitar Lembah Klang untuk bersama-sama Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) dalam menyemarakkan lagi Sambutan Bulan Kebangsaan dan Kibar Jalur Gemilang 2021.