Datuk Seri Dr. Noraini santuni pelajar UPM di Johor - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
BATU PAHAT, 2 Okt – Menteri Pengajian Tinggi (KPT), Datuk Seri Dr. Noraini Ahmad menyantuni pelajar Bacelor Kejuruteraan Kimia Dengan Kepujian, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Muhammad Ilyas Mahmud Husni pada program Sentuhan Kasih Mahasiswa @ KPT Prihatin di sekitar Parit Sulong, di sini.