Pelantikan Naib Canselor UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 31 Disember – YBhg. Dato’ Ir. Dr. Radin Umar Radin Sohadi, 50, Ketua Pengarah Jabatan Pengajian Tinggi dan juga Ketua Pendaftar Institusi Pendidikan Tinggi Swasta, Kementerian Pengajian Tinggi, telah dilantik sebagai Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk tempoh tiga tahun berkuat kuasa mulai 1 Januari 2011 hingga 31 Disember 2013.