UPM selaras vaksinasi COVID-19 di PPV untuk pelajar - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG - Bahagian Hal Ehwal Pelajar (BHEP), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Pusat Kesihatan Universiti (PKU), dan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) UPM telah menyelaraskan keperluan vaksinasi 69 pelajar UPM bermula 20 Mei hingga 6 Jun 2021.