Pelajar UPM Juara Esei Teknikal NACES 2010 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SHAH ALAM, 5 December- Pelajar Jabatan Kimia dan Kejuruteraan Persekitaran Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadi juara keseluruhan apabila menggondol tiga pertandingan dalam National Chemical Engineering Symposium 2010 (NACES).