UPM terima mesin memproses padi bernilai RM100,000 dari IPMA Industry Sdn. Bhd. - Hamzah, Muhammad Hazwan (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG – Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima empat mesin memproses padi bernilai RM100,000 hasil sumbangan IPMA Industry Sdn. Bhd. dengan kerjasama Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (MIDA) dan Persatuan Jurutera Pertanian dan Makanan Malaysia (MSAE).