UPM anjur FaSSA Entrepreneurial Scientist 1.0 - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Mohd Shuhaimi, Nurul Wahida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 7 Mac – Dalam mengatasi penularan wabak COVID-19 yang sedang melanda dan usaha untuk terus kekal berhubung dengan pelajar, Majlis Perwakilan Pelajar Fakulti Sains (FS), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Persatuan Mahasiswa Fakulti Sains (FaSSA) dengan kerjasama Fakulti Sains dan Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Alumni, UPM telah menjayakan FaSSA Entrepreneurial Scientist 1.0.