Sambutan bulan pendidik UPM 2020 dibuat secara maya - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (2020)
SERDANG, 9 Okt – Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan sambutan Bulan Pendidik sepanjang Oktober 2020 secara maya yang dirasmikan oleh Naib Canselor, Prof. Dr. Mohd. Roslan Sulaiman.