Sukarelawan YOSH UPM bantu masyarakat Sabah ketika COVID-19 - Mohd Affandi, Nurul Athira (2020)
KOTA KINABALU – Anggota sukarelawan YOSH UPM bersama pertubuhan bukan kerajaan (NGO) MyFundAction menyalur dan mengedarkan bantuan barang makanan dan keperluan asas kepada penduduk Tawau, Lahad Datu, Semporna, dan Kota Kinabalu, Sabah pada ketika negeri itu berdepan kes COVID-19 yang banyak.