Pasak sambutan kemerdekaan - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
SERDANG, 19 Ogos: Sambutan kemerdekaan mesti dipasak dengan pengisian bermakna bagi menyuburkan minda agar terus menginsafi amanah dan tanggungjawab mengisi kemerdekaan dengan sebaik-baiknya, kata Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) Universiti Putra Malaysia (UPM) Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman.