UPM - FELDA rintis 6 kerjasama pintar pertanian - Ismail, Nor Azizah (Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2020)
SUNGKAI, 8 Julai – FELDA dan Universiti Putra Malaysia (UPM) merintis enam kerjasama pintar untuk menyokong agenda sekuriti makanan negara dan melahirkan usahawantani yang mampu meningkatkan pendapatan peneroka FELDA.