Serdang Angels Raih Naib Johan Ragbi 10`s - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG - Pasukan Serdang Angels berjaya meraih naib johan Kejohanan Ragbi 10`s Terbuka Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-2 setelah tewas kepada pasukan ATM JLJ ‘A’ 0-12 dalam akhir Piala CUP pada kejohanan dari 9 – 10 Oktober lalu. Hadiah disampaikan oleh Pengarah Pusat Sukan UPM, Hamzah Ismail berupa wang tunai RM800 bagi juara dan naib johan RM600.