AGREX’10 Tingkat Produktiviti Pertanian - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 26 Oktober – Persidangan International Conference On Agricultural Extension 2010 (AGREX’10) menjadi platform ke arah meningkatkan kesedaran awam mengenai kepentingan aktiviti pengembangan untuk memajukan bidang pertanian.