Pelantikan Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
Sukacita dimaklumkan bahawa YBrs. Profesor Dr. Mohd Roslan bin Sulaiman dilantik sebagai Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) baharu berkuat kuasa mulai 1 September 2020 hingga 31 Ogos 2023.