Berhati-hati di Jalan Raya Sempena Sambutan Aidilfitri-PM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 3 September – Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak menggesa pemandu kenderaan supaya berhati-hati di jalan raya ketika pulang ke kampung sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri.