UPM rangkul emas, Anugerah Khas di MTE 2020 - Ismail, Noor Azizah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2020)
KUALA LUMPUR, 22 Feb: Universiti Putra Malaysia (UPM) merangkul dua pingat emas, empat perak dan lima gangsa, serta anugerah khas Association of British Inventors and Innovators pada The International Expo on Inventions and Innovations – Malaysia Technology Expo 2020.