Pupuk minat generasi muda terhadap makanan tradisional Melayu - Nazri, Siti Nur Amanina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 6 Nov – Muzium Warisan Melayu (MWM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Pesta Makanan Tradisional 2019 bertujuan mengangkat martabat makanan tradisional Melayu serta memupuk minat generasi muda terhadap keunikan penyediaannya.