Majlis Gemilang Putra Iktiraf Kecemerlangan Staf UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 15 Julai - Universiti Putra Malaysia (UPM) mengiktiraf staf cemerlang dalam aktiviti pengajaran, penyelidikan, perkhidmatan profesional serta sokongan pada Majlis Gemilang P utra 2010 (MGP) di sini.