Faizan, Norashikin- Pegawai Kadet Terbaik PALAPES IPTA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
GEORGETOWN, 12 – Raja Muda Perlis Tuanku Syed Faizuddin Putra berkenan menganugerahkan dua pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai Pegawai Kadet Terbaik kepada Pegawai Rendah Kanan kepada Mohd Faizan Zolkifli (kategori Tentera Darat) dan Pegawai Kadet Kanan Norashikin Anjur (kategori Tentera Laut).