‘Recycling Rally’ Pupuk Kesedaran Kitar Semula Cintai Alam Sekitar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 10 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan program ‘Recycling Rally’ bagi memupuk warga kampusnya kesedaran mencintai alam sekitar melalui kitar semula bahan buangan.