Ace Ahead STPM kesusasteraan Melayu komunikatif penggal 1-3 18/19 - Yahya, Ruzaini; Md. Sabil, Azhar; Othman, Shamsudin (Oxford University Press, 2018)
Buku ini merupakan buku teks STPM yang disediakan mengikut sukatan pelajaran STPM terkini. Nota disusun mengikut urutan Penggal agar mudah difahami berserta rajah/jadual/gambar untuk meningkatkan pemahaman pelajar. Latihan disediakan pada akhir setiap Penggal. Satu set kertas model berformat STPM untuk setiap penggal disediakan pada bahagian akhir buku. Pelbagai ciri yang menarik dimuatkan pada kolum sisi seperti Uji Minda, Info Dinamik dan Info Grafik untuk tujuan pengayaan dan sumber rujukan tambahan sementara bibliografi juga disediakan untuk rujukan pelajar. Companion Website yang mengandungi Bank Soalan dan PowerPoint presentation disediakan untuk guru dan Bank Soalan pula disediakan untuk pelajar.