Tengku Permaisuri Norashikin berkenan rasmi Ekspedisi Saintifik Biodiversiti DiRaja Taman Negeri Selangor Bukit Fraser, Daerah Hulu Selangor - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
RAWANG, 26 Ogos – Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin berkenan hadir merasmikan Ekspedisi Saintifik Biodiversiti DiRaja Taman Negeri Selangor Bukit Fraser, Daerah Hulu Selangor, Selangor.