Pelajar UPM berkolaborasi dengan JPA martabatkan bahasa Melayu - Ismail, Shamsudin (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
DESARU, 13 Julai – Pelajar Pembangunan Sumber Manusia, Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM), Shamsudin Ismail yang terlibat dalam Teater Perkhidmatan Awam 2018 menerima Anugerah Putera Cendana (kategori lelaki) pada Majlis Anugerah Sang Wara Seni Lajang Peraja, di sini.