Syed Mohamad Syafiq, Zaidatul Husniah dinobat olahragawan, olahragawati UPM 2018 - Arzmi, Ayunie Inanie (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
BANGI, 7 Mei – Pemain hoki, Syed Mohamad Syafiq Syed Cholan, dan atlet olahraga Zaidatul Husniah Zulkifli masing-masing dilipih sebagai Olahragawan dan Olahragawati UPM 2018.