Buku penerbit UPM raih Anugerah Buku Negara 2019 - Azmi, Nor Azila (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
KUALA LUMPUR, 1 April - Buku Pembangunan Kontemporari Orang Asli oleh Prof. Madya Dr. Sarjit S. Gill dan Dr. Mohd Roslan Rosnon (Editor) dari Fakulti Ekologi Manusia, Universiti Putra Malaysia (UPM) yang diterbitkan Penerbit UPM meraih anugerah Buku Umum Terbaik (kategori Komuniti/Kemasyarakatan) pada majlis Anugerah Buku Negara 2019.