Pesta ang pau UPM perkenal budaya Zhong Hua kepada masyarakat - Fong, Yee Hui (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2019)
SERDANG, 23 Feb - Persatuan Senibudaya Zhong Hua Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Majlis Program Pesta Ang Pau UPM Ke-14 bagi memperkenalkan keunikan budaya Zhong Hua kepada masyarakat serta menggalakkan interaksi antara kaum di kalangan pelajar UPM.