Festival vivarium dedah usaha pemuliharaan flora dan fauna - Hamzah, Faiz (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 19 Dis – Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Festival Vivarium 2018-6 Series bagi memberi pendedahan kepada pelajar berkaitan pemuliharaan flora dan fauna melalui vivarium