UPM johan Festival Zapin MAKUM buat kali keempat - Tamim, Adidi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 1 Dis – Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai Festival Zapin Majlis Kebudayaan Universiti-universiti Malaysia (MAKUM) 2018, kejuaraan keempat UPM dalam Festival Zapin MAKUM.