Kejayaan ini hadiah untuk ibu - Chow Heng Yee, Heng Yee (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 27 Okt – Pengorbanan ibu terlalu besar, dan kejayaan ini adalah hadiah untuk ibu, demikian kata graduan etnik Bajau Kagayan, Mohammad Rasdly Abdul Batin.