Mrs Malaysia kebaya terima master - Mohamed Rafic, Nurul Amiraa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 29 Okt – “Demi mencabar diri sebagai satu-satunya ahli keluarga yang mampu menggenggam ijazah master, saya harungi perjalanan pengajian seiring cita-cita saya,” kata Huda Saber Abu Bakr Saleh, peragawan berasal dari Ampang, Selangor.