Dua atlet negara terima anugerah cemerlang pada konvokesyen UPM - Alex Ardiansyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 22 Okt - Dua atlet kebangsaan – Nur Syafazliyana Mohd Ali, dan Ivy Cheah Hsiao Yong – bukan sekadar menggengam ijazah bacelor, malah mencipta kejayaan besar apabila terpilih sebagai pelajar cemerlang untuk menerima anugerah pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke-42.