Adik-beradik terima PhD serentak - Rijal, Hendra; Hamzah, Faiz (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG 27 Okt - Pasangan adik-beradik, Azizah Rahmat dan Hawa Rahmat merakam detik kegembiraan dan kejayaan bersama dengan berkongsi pencapaian apabila sama-sama memperoleh ijazah Doktor Falsafah (PhD) pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-42, hari ini.