Disiplin tinggi punca kejayaan Chuah Yu Tian - Cheng, Kai Wah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 28 Okt – Pemegang pingat perak acara lompat bergalah wanita Sukan SEA Kuala Lumpur 2017, Chuah Yu Tian, 25, mahasiswa Fakulti Sains, melengkapkan pengajian Bacelor Sains (Kimia Petroleum) dan menerima ijazah bacelor pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-42, hari ini.