Perkasakan wanita Malaysia - Miss MalaysiaIndian Global 2018 - Chow, Heng Yee (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 29 Okt – Kesungguhan ibunya yang merupakan ibu tunggal menjaga keluarga dijadikan sebagai inspirasi utama dalam kejayaan Pavithra Panir Selvam, 24, graduan Bacelor Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua).