Empat saintis UPM dilantik felo ASM, lima diiktiraf sebagai TRSM - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KUALA LUMPUR, 1 Nov – Empat saintis dan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) dilantik sebagai Felo Akademi Sains Malaysia (ASM), manakala lima lagi diiktiraf sebagai Top Research Scientists Malaysia (TRSM) 2018.