Anugerah merdeka 2018 nobat Prof. Hair Bejo penerima kategori kesihatan, sains dan teknologi - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KUALA LUMPUR, 3 Sep – Pensyarah dan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Mohd Hair Bejo dianugerahkan penerima Anugerah Merdeka 2018 bagi kategori Kesihatan, Sains dan Teknologi atas sumbangan kepakaran kepada rakyat, negara dan global.