Program Gigpreneur terap unsur keusahawanan di sekolah - Rijal, Hendra (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 13 Sept – Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan program Pemerkasaan Kompetensi Keusahawanan Gigpreneur menerusi inisiatif Guided Action Coaching bagi menerapkan unsur pendidikan keusahawanan di sekolah.