Seramai 3477 pelajar baharu sesi 2018-2019 lafaz ikrar - Hamzah, Faiz (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 12 Sept – Seramai 3,477 pelajar baharu semester pertama program Bacelor Universiti Putra Malaysia (UPM) sesi 2018/2019 melafazkan ikrar di hadapan Naib Canselor, Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris.