Charity Superhero Run jana dana bantu nelayan - Mohamad Zaid, Syatirah Husna (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG – Majlis Tertinggi Mahasiswa Sukan dan Rekreasi Kolej Mohamad Rashid dengan kerjasama Faculty of Environmental Studies’ Students Association (FESSA) Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Charity Superhero Run bagi membantu menjana dana nelayan di Kampung Makmur, Tanjung Tualang, Perak.