MASUM FASA II - UPM Bolot 4 Emas Taekwondo, 3 Emas Boling Padang dan Emas Bola Keranjang Wanita - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)

(untitled)
NILAI, 30 Mei – Empat atlit Taekwondo UPM berjaya meraih empat pingat emas acara Sparing dan Poomsae dalam Kejohanan Sukan Masum 2010 Fasa 2 dari 23 hingga 30 Mei lalu di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) di sini.