Ang Mei Foong terima anugerah Ordine della Stella D'Italia, l'onorificenza Cavaliere - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KUALA LUMPUR, 29 Jan – Pensyarah Jabatan Muzik, Fakulti Ekologi Manusia (FEM), Universiti Putra Malaysia (UPM), Ang Mei Foong menerima anugerah ‘Ordine della Stella D'Italia, l'onorificenza Cavaliere’ (The Order of Star of Italy, with the conferment of Knighthood) yang ditandatangani Presiden Itali.