Prof Sapuan terima anugerah ikhtiar promosi penyelidikan - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 29 Dis – Prof. Ir. Dr. Mohd Sapuan Salit menerima Anugerah Ikhtiar Promosi Penyelidikan (Endeavour Research Promotion Award) semasa majlis Jubli Perak Institut Kejuruteraan Elektrikal dan Elektronik (IEEE) di Uttar Pradesh (UP), India pada 29 Disember 2017 lalu