Mahasiswa patut jadi penentu perubahan - Manicam, Thiviyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 19 Dis – Mahasiswa seharusnya menjadi penentu kepada perubahan dan bukan pengikut kepada perubahan, kata pensyarah Jabatan Pengajian Kenegaraan dan Ketamadunan, Fakulti Ekologi Manusia, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Jayum A. Jawan.