Persatuan alumni PALAPES U-PUTRA dilancar - Alex Ardiansyah, (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 9 Dis – Persatuan Alumni Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) U-PUTRA (ALPUTRA) dilancarkan sebagai wadah perjuangan untuk menyumbang khidmat bakti kepada Universiti Putra Malaysia (UPM), masyarakat dan negara.