Dr. Zetty terima geran anugerah merdeka 2017 - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR, 13 Dis – Pensyarah Jabatan Biokimia, Fakulti Biteknologi dan Sains Biomolekul, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Zetty Norhana Balia Yusof dipilih sebagai seorang daripada tiga penyelidik menerima Geran Penyelidikan Penempatan Antarabangsa Anugerah Merdeka 2017.